2009 m. spalio 28 d., trečiadienis

Šokoladinis pyragas vs Šaltibarščiai ir Julie & Julia


Šiandien Eglės dėka radau savo svajonių šokoladinį pyragą. Ir pasakiau sau ir kitiems, palikdama kometarą prie jos įrašo – Eina sau... 1 000 metų ieškojau kažko panašaus... Tokio šokoladinio, kad net širdis apsąla. Ir dar pažadėjau kepti šiandien. Ir visai nesvarbu, kad grįšiu vėlai, kad rytoj ryte nekęsiu žadintuvo, kad nemigusiom akim ir galva imituosiu darbą. Bet mano namai ir širdis kvepės nuo Eglės šokoladinio pyrago... Vos ne prisiekiau sau, kad iškepsiu jį šiandien vakare. Bet... Gyvenimas yra gyvenimas...

Išvažiavom šiandien žiūrėti Julie & Julia. Širdis džiaugėsi – gerietiškas filmas apie maistą, jo gaminimą, tinklaraščio rašymą ir žmonių tarpusavio supratimą-nesupratimą. Meryl Streep – nepakartojama. Nuotaika – prancūziška. Tik eikit žiūrėti pavalgę, nes laaaaaaaaaaaaaabai norėsis ko nors užkrimsti (aš prieš valgymą ir visokių pakelių traškinimą kino tetruose).

Taigi, grįžau namo 20.45 val. ir kepiau ne išsvajotąjį šokoladinį pyragą, o pasidariau šaltibarščių su karštomis bulvėmis. Dėkoju mamai ir sau, kad buvom protingos ir vasarą užsišaldėme agurkų-krapų-svogūnų laiškų mišinį šaltibarščiams :)

Pavalgiau ir nuėjau miegoti laiminga. O pyragą kepsiu tada, kai man brangus žmogus atvažiuos...

Komentarų nėra: